Molėtų r. Giedraičių Antano Jaroševičiaus gimnazija

Čempionės

  • Paskelbta: 2024-03-08
  • Kategorija: Renginiai

Kovo 7 dieną Kvėdarnoje (Šilalės r.) vyko Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo mokyklų finalinės 2023-2024 m.m. Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių mokyklų mergaičių (gim. 2011 m. ir jaunesnių) kvadrato varžybos. Tai buvo ketvirtasis baigiamasis šių varžybų etapas. Jose dalyvavo Šilalės r. Laukuvos Norberto Vėliaus, Molėtų r. Giedraičių Antano Jaroševičiaus, Prienų Stakliškių gimnazijų ir Jurbarko r. Skirsnemunės Jurgio Baltrušaičio pagrindinės mokyklos komandos.

Mūsų gimnazijos sportininkėms tai buvo jau antros finalinės varžybos. Pernai mūsiškės liko ketvirtoje vietoje, todėl visos buvo kupinos ryžto šiemet iškovoti medalius.

Varžybų pradžia buvo labai sėkminga. Rezultatais 2:0 įveiktos Stakliškių ir Skirsnemunės komandos. Paskutinėse varžybose sprendėsi, kuri komanda taps Lietuvos čempione. Mūsų sportininkės, parodžiusios tvirtą charakterį, šventė pergalę. Valio!

Baigėsi ilgas keturių metų sportinis ciklas, kai šios sportininkės trečioje klasėje pradėjo mokytis žaisti kvadratą. Labai malonu, kai ilgas darbas, sveikas užsispyrimas ir kantrybė duoda puikų rezultatą.

Mergaitės, kurias BŪTINA PASVEIKINTI:

Keturkaitė Dija, 5 kl.

Turkevičiūtė Viktorija, 5 kl.

Zapolskaitė Danielė, 5 kl.

Andrejevaitė Ema, 6 kl.

Družilauskaitė Auksė, 6 kl.

Grybauskaitė Gabija, 6 kl.

Ivask Ursula, 6 kl.

Paškauskaitė Evelina, 6 kl.

Rinkevičiūtė Viktorija, 6 kl.

Vyšniauskaitė Milda, 6 kl.

Autorius:
SigitasBimbiris

Nuotraukos:
SigitasBimbiris

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas